Rekisteriseloste

Lapin Kirkastin Ky:n rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

Laadittu 24.5.2018

 

REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Lapin Kirkastin Ky

Y-tunnus: 0871594-0

Postiosoite: Kansankatu 20, 96200 ROVANIEMI

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Manuaalinen rekisteri

Nimi: Erja Kairala

Postiosoite: Kansankatu 20, 96200 ROVANIEMI

Sähköposti: asiakaspalvelu@lapinkirkastin.com

 

Sähköinen rekisteri

Nimi: Erja Kairala

Postiosoite: Kansankatu 20, 96200 ROVANIEMI

Sähköposti: asiakaspalvelu@lapinkirkastin.com

3. Rekisterin nimi

Lapin Kirkastin Ky:n rekisteriseloste

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakkaan henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:

  • asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen,
  • palvelun toteuttaminen,
  • asiakastapahtumien varmentaminen,
  • asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittäminen,
  • analysointi ja tilastointi,
  • muut vastaavat käyttötarkoitukset,
  • laskutukseen liittyvät asiat

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

  • yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet,
  • rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnus, nimimerkki, salasana ja muu mahdollinen yksilöivä tunnus,
  • ikä, sukupuoli, arvo tai ammatti ja äidinkieli,
  • kotipalvelujen tukipalveluihin oikeuttavat terveydelliset tiedot
  • asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutus- ja maksutiedot, tuote- ja tilaustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaustiedot sekä peruutustiedot,
  • nauhoitetut asiakaspalvelupuhelut,
  • mahdolliset luvat ja suostumukset,
  • mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasta koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • asiakkaalta itseltään puhelimitse, palautuskortilla, internetin kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla,
  • VRK/Väestötietojärjestelmästä, Postin osoitetietojärjestelmästä, puhelinyhtiöiden yhteystietorekistereistä ja muista vastaavista yksityisistä ja julkisista rekistereistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta tai siirretä kolmansille tahoille.

Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisteröidyn oikeudet

Tarkastus- ja oikaisuoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen.

Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää kohdassa 2. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön.

 

Kielto- ja oikaisuasioissa rekisteröity voi olla yhteydessä asiakaspalveluun puhelimitse 0405964295 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lapinkirkastin.com

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto

Manuaalinen aineisto säilytetään Lapin Kirkastin Ky:n lukituissa tiloissa, tietoihin pääsevät käsiksi vain ennalta nimetyt henkilöt. Asiakastietoihin ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja.

Sähköisesti tallennetut tiedot

Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.

 

 

Kirkas Siivous Oy

 

Kirkas Siivous Oy:n rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

Laadittu 24.5.2018

 

REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Kirkas Siivous Oy

Y-tunnus: 1656864-5

Postiosoite: Kansankatu 20, 96200 ROVANIEMI

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Manuaalinen rekisteri

Nimi: Erja Kairala

Postiosoite: Kansankatu 20, 96200 ROVANIEMI

Sähköposti: asiakaspalvelu@lapinkirkastin.com

 

Sähköinen rekisteri

Nimi: Erja Kairala

Postiosoite: Kansankatu 20, 96200 ROVANIEMI

Sähköposti: asiakaspalvelu@lapinkirkastin.com

3. Rekisterin nimi

Kirkas Siivous Oy:n rekisteriseloste

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakkaan henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:

  • asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen,
  • palvelun toteuttaminen,
  • asiakastapahtumien varmentaminen,
  • asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittäminen,
  • analysointi ja tilastointi,
  • muut vastaavat käyttötarkoitukset,
  • laskutukseen liittyvät asiat

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

  • yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet,
  • rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnus, nimimerkki, salasana ja muu mahdollinen yksilöivä tunnus,
  • ikä, sukupuoli, arvo tai ammatti ja äidinkieli,
  • kotipalvelujen tukipalveluihin oikeuttavat terveydelliset tiedot
  • asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutus- ja maksutiedot, tuote- ja tilaustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaustiedot sekä peruutustiedot,
  • nauhoitetut asiakaspalvelupuhelut,
  • mahdolliset luvat ja suostumukset,
  • mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasta koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • asiakkaalta itseltään puhelimitse, palautuskortilla, internetin kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla,
  • VRK/Väestötietojärjestelmästä, Postin osoitetietojärjestelmästä, puhelinyhtiöiden yhteystietorekistereistä ja muista vastaavista yksityisistä ja julkisista rekistereistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta tai siirretä kolmansille tahoille.

Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisteröidyn oikeudet

Tarkastus- ja oikaisuoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen.

Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää kohdassa 2. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön.

 

Kielto- ja oikaisuasioissa rekisteröity voi olla yhteydessä asiakaspalveluun puhelimitse 0405964295 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lapinkirkastin.com

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto

Manuaalinen aineisto säilytetään Kirkas Siivous Oy:n lukituissa tiloissa, tietoihin pääsevät käsiksi vain ennalta nimetyt henkilöt. Asiakastietoihin ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja.

Sähköisesti tallennetut tiedot

Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.