21.10.2016 Tennant-esittely

Järjestämme 21.10.2016 klo 13-17 Tennant-siivouskoneiden esittelytilaisuuden. Paikka on Kirkas Siivous Oy:n myymälä Kansankatu 20, 96200 Rovaniemi.   Paikalla on Tammiholmalta Mika Jaara esittelemässä yhdistelmäkoneita, pölynimureita, vesi-imureita yms. Tervetuloa tutustumaan alan johtaviin siivouskoneisiin ja hyötymään esittelytarjouksista!   Muista tulostaa kuponki mukaan! Sisältää 10% alennuksen siivousaineista!

Älyttömästi pölyä? Vai pölyttömästi älyä?

Lumien sulattua, pihoille jäävät kaikki talvella käytetyt hiekat, roskat yms. mikä ei sinne kuulu. Hiekka kantautuu kenkien mukana sisälle ja pihan kuivaessa pöly levittyy ikkunoihin ja pinnoille. Pöly voi aiheuttaa myös hengitysvaikeuksia, joten on hyvin tärkeää puhdistaa pihat huolellisesti. Saat kauttamme myös käsikäyttöiset harjakoneet, ikkunanpesu-setit, pesuaineet ja paljon muuta!   Suoritamme pihojen painepesut ja harjaukset ammattitaidolla, pölyttömästi!         Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tai tilaa työ Lue lisää!

Dr Schutz PU-pinnoitteilla vanhasta uutta!

Olemme jatkaneet ympäristöystävällistä työtämme tekemällä vanhasta uutta Dr. Schutz PU-pinnotteilla! Ikääntyneet ja vaihdon tarpeessa olevat lattiamatot sai aivan uuden elämän PU-Color maalin ja PU-Sealer pinnoitteen ansiosta.   Alla muutama ennen ja jälkeen kuva.   Tähän asunnon linoleum-lattiaan tuli Pu-Color Beige RAL 1001 Pu Sealer Satiini.     Tässä tehtiin kuluneesta kylpyhuoneen lattiasta uutta, kolot paikattiin ja kuviointi otettiin seinän kuvioinnista ja tuotiin hieman korostaen esiin. Lattiaan asennettiin myös Antislip-lisäaine estämään liukastumisia. Pu Color 7044 Silk Lue lisää!